dutch versionchinese version

lifestyle

Gepubliceerd op June 8, 2018 door: Asian News

IMAX-familiefilm ‘Pandas, A New Story’ vanaf 9 oktober in Omniversum Den Haag

Vanaf 9 oktober draait de IMAX-film Pandas, A New Story in Omniversum. Een spannende, grappige en ontroerende familiefilm over een pandawelp die wordt voorbereid op het leven in de wildernis. Op het reusachtige koepelscherm van het Haagse filmtheater een onvergetelijk avontuur voor jong en oud.

Qian Qian staat voor het grootste avontuur van haar leven. De pandawelp is geboren in Chengdu Panda Base, een reservaat voor reuzenpanda’s. Nu wordt ze voorbereid op een leven in de wildernis. De overstap van het beschermde bestaan tussen al haar vriendjes en vriendinnetjes naar een leven in de bergen waar ze helemaal voor zichzelf moet zorgen, is natuurlijk niet gemakkelijk. Daarom krijgt Qian Qian hulp van Chinese en Amerikaanse biologen. Die leren haar om haar ‘innerlijke panda’ te ontdekken en ontwikkelen.

De originele IMAX-productie Pandas, A New Story van David Douglas en Drew Fellman (Born To Be Wild) is een heerlijke film voor jong en oud. Een spannend, grappig en ontroerend verhaal over vriendschap, de strijd om te overleven en hoop.  Op het 840 m² grote scherm van Omniversum – uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lage tonen – een onvergetelijke ervaring.

Bekijk hier alvast de trailer.

 

 

 

 

print
comments powered by Disqus