Werken bij Asian News

Asian News te Rotterdam is per direct op zoek naar een Grafisch vormgever (m/v) en een marketing- & verkoopmedewerk(st)er (commissie basis):

Grafisch vormgever (m/v)

Als Grafisch Vormgever ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen van o.a. advertentie, advertorials en redactionele artikelen voor in onze krant en magazine. Je werkt op basis van aangeleverde ideeën, schetsen en foto’s. Het is aan jou om mee te denken in de lay-out en deze ideeën te vertalen naar aantrekkelijke advertenties en artikelen, zodat de klant op een effectieve manier zijn doelgroep kan bereiken. Daarnaast kun je goed omgaan met deadlines en zorg je ervoor dat wat gedrukt moeten worden tijdig klaar is.

Functie-eisen:  

Ben je geïnteresseerd en wil je werken in een positieve informele werksfeer? Email dan jouw motivatie met Curriculum Vitae, samen met een breed portfolio (zowel technisch als creatief) naar info@asiannews.nl.

 

Marketing- & verkoopmedewerk(st)er (commissie basis)

Als marketing- & verkoopmedewerk(st)er spreek je doelgericht potentiële geïnteresseerden aan en ben je sterk in het vertalen van consumentenbehoeften naar concrete advertentieplaatsingen. Jouw doel is om nieuwe adverteerders te werven en de verkoop te stimuleren door o.a. het toepassen van marketingstrategieën. Je werkt op commissie basis en vervult een begeleidende, adviserende en uitvoerende rol.

Functie-eisen

Ben je geïnteresseerd en commercieel ingesteld? Email dan jouw motivatie en Curriculum Vitae naar info@asiannews.nl.