dutch versionchinese version

lifestyle

Gepubliceerd op June 20, 2018 door: Asian News

Speelfilm ‘Ramen Shop’ van Eric Khoo vanaf 1 november in de bioscopen

Imagine brengt Ramen Shop op 1 november in de bioscopen. Takumi Saitoh en Seiko Matsuda spelen de hoofdrollen in de nieuwe speelfilm van regisseur Eric Khoo (In the Room).

Masato is een jonge ramenchef in de Japanse stad Takasaki. Na de plotselinge dood van zijn vader, vindt Masato een koffer met oude foto’s en een dagboek van zijn Singaporese moeder die stierf toen hij tien jaar oud was. Spontaan besluit hij naar Singapore te reizen om meer over haar te weten te komen. Eenmaal daar aangekomen blijkt zijn oma nog te leven. Zij vertelt hem de ontroerende, maar tragische liefdesgeschiedenis van zijn ouders. Masato en zijn oma steunen elkaar bij hun verdriet en worden daarbij geholpen door de maaltijden die ze samen bereiden.

Takumi Saitoh, Seiko Matsuda, Mark Lee en Beatrice Chien spelen hoofdrollen in Ramen Shop (Ramen Teh), de nieuwe speelfilm van regisseur Eric Khoo (In the Room, Tatsumi, My Magic). De wereldpremière was eind februari op de 68ste Internationale Filmfestspiele Berlin, waar het smakelijke drama draaide in de sectie Culinary Cinema.

Meer informatie kunt u vinden via de website, of bekijk hier alvast de trailer.

 

 

 

print
comments powered by Disqus