dutch versionchinese version

lifestyle

Gepubliceerd op May 8, 2017 door: Asian News

Recept: Gebakken udon met rundvlees in Shacha saus

Aantal personen: 2

Ingrediënten
1 pak Sautao Japanse udon 2 stuks
50 g rundvlees
30 g jonge gember (fijngesneden)
50 g Chinese broccoli
50 g taugé

Shacha saus
1 tl zout
1 tl suiker
1 tl sojasaus
3 plakken gember (fijngesneden)
zwarte peper en sesamolie (naar smaak toevoegen)

Bereidingswijze
Breng water aan de kook.
Voeg de udon toe en maak ze los met een eetstokje.
Kook de udon gedurende 2 minuten.
Giet ze af en laat het uitlekken.
Snijd het rundvlees in reepjes en marineer ze gedurende 20 minuten.
Was de Chinese broccoli, snijd de stengels in plakjes en de bladeren in stukjes.
Verwarm olie in een wok en roerbak het rundvlees tot het halfgaar is.
Voeg vervolgens de Chinese broccoli en de tauge toe.
Bak het geheel goed op tot ze gaar zijn.
Meng de ingredienten voor de Shacha saus.
Doe daarna de Shacha saus erbij en bak het goed op.
Voeg vervolgens de udon in de wok, roerbak tot elke noedel is bedekt met saus.
Voeg daarna de gember toe en roerbak het goed op.
Serveer warm.

Eet smakelijk!

De producten zijn verkrijgbaar bij Amazing Oriental.

Bezoek nu de webshop van Amazing Oriental!

 

 

print
comments powered by Disqus