dutch versionchinese version

lifestyle

Gepubliceerd op June 19, 2017 door: Asian News

China Talk 4 – Vreemde in een vreemd land

De nieuwste bundel van Ed Sander met 34 artikelen over cultuurverschillen, digitaal China en toerisme

Dit deel uit de China Talk-serie bevat een verzameling van 34 artikelen die Ed Sander schreef voor China2025.nl en andere media, en bevat een gastbijdrage van Jessica Sun.

ChinaTalk specialiseert zich in kennisoverdracht met betrekking tot China. In deze bundel zijn de cultuurverschillen tussen Nederland en China en wat dit betekent als Chinezen en Nederlanders elkaars land bezoeken de rode draad. Wie is er nu vreemd? Dit land of ikzelf? Per slot van rekening is alles relatief en afhankelijk van het perspectief van waaruit je dingen bekijkt.
We lezen over de culturele worstelingen van de auteur tijdens zijn werk voor Chinese NGOs, hoe een Chinese migrant Nederland ervaart en er lerares Chinese Taal en Cultuur wordt en hoe Chinese familie en toeristen ons land beleven. Maar ook de digitale wereld in China komt zoals gewoonlijk weer uitgebreid aan bod met o.a. artikelen over WeChat, QR-codes, Big Data, e-commerce, Xiaomi en internetcensuur.

Over Ed Sander
Ed Sander deed als marketing consultant twee jaar (2011-2013) vrijwilligerswerk voor goede doelen in Xi’an, China. Ook gaf hij trainingen online marketing aan leden van het Xi’an International Business Forum en Chinese NGOs en gastcolleges aan de Shaanxi Normal University. Naast zijn reguliere werk als Data-Driven Marketeer/CRM Specialist geeft Ed lezingen, colleges en workshops voor ChinaTalk en schrijft hij met passie artikelen over o.a. social media, e-commerce, consumentengedrag en innovatie in China.

Het gratis China Talk 4 e-book van Ed Sander is nu te downloaden via www.chinatalk.nl.
Heeft u liever een gedrukte versie van China Talk 4? Deze is te bestellen via
www.lulu.com.

 

 

print
comments powered by Disqus