dutch versionchinese version

contact

Gepubliceerd op August 21, 2012 door: Asian News

Over Asian News

 

Asian News is opgericht in 1992, en mag zich de grootste Chinese krant in Nederland noemen. In samenwerking met andere nieuwsorganisaties, zoals Xinhua News Agency, China News Service en de Xinmin Evening News bieden wij een breed scala aan nieuws en informatie aan Chinezen in Nederland. Onze krant bevat zowel binnenlands als buitenlands nieuws dat nauw verwant is aan de Chinese samenleving in Nederland. Zo houden wij onze lezers op de hoogte met een constante stroom aan informatie over onder andere actueel nieuws, financiën, juridische kennis, festivals, Chinese verenigingen, scholen en andere officiële instanties.

Asian News verschijnt driewekelijks en heeft een oplage van ruim 50.000 exemplaren. Onze krant wordt gratis verspreid door heel Nederland, en bereikt ook delen van België en Duitsland. Dit is een sterk gegeven waarop Asian News zich onderscheidt van andere Chinese kranten in Nederland.
Alle bedrijven in Nederland die interesse hebben in Asian News sturen wij namelijk kosteloos driewekelijks per post onze krant toe. Hierdoor hebben wij een aanzienlijk groter bereik en adverteren er veel toonaangevende bedrijven in onze krant.

Inmiddels is Asian News niet alleen geliefd bij talrijke Chinese ondernemers, maar maakt het ook zijn opmars in het westerse bedrijfsleven. Door onze krant tweetalig aan te bieden willen we de toegankelijkheid voor de westerse lezers vergroten. Hiermee hopen we een brug te vormen tussen Chinese en westerse ondernemers om zo de zakelijke interacties tussen de twee te bevorderen.

Daarnaast willen we ook de nieuwe generatie van Chinese jongeren die in Nederland zijn opgegroeid de mogelijkheid geven om verbonden te blijven met de Chinese cultuur en samenleving. Om die reden is in april 2012 AsianNL geboren; een extra Nederlandse bijlage in onze krant speciaal voor deze doelgroep waarin uiteenlopende onderwerpen te vinden zijn zoals entertainment, lifestyle, fashion, reizen, sport etc.

Al met al vormt Asian News dus een onmisbaar communicatieplatform tussen verschillende generaties, etnische groepen en zakenrelaties. Dankzij onze trouwe lezers hebben we nu een groot aantal abonnees en een groot distributienetwerk opgebouwd. Dit vertrouwen motiveert en bekrachtigt ons om Nederlands grootste Chinese krant te blijven.

 

 

 

print
comments powered by Disqus

Gerelateerde berichten

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen jullie dagblWat is het verschil tussen jullie dagbl

Lees meer »

Contact

  Tel  : +31(0) 10 413 4590   Tel  : +31(0) 10 413 4590

Lees meer »