dutch versionchinese version

chinezennederland

Gepubliceerd op July 18, 2015 door: Asian News

TU Delft voegt zich bij Huawei’s talentenprogramma voor studenten

De Technische Universiteit Delft participeert dit jaar in het ‘Seeds for the Future’ programma. Vorig jaar organiseerde Huawei dit talentenprogramma in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam (UvA). Dit jaar sluit TU Delft zich hier bij aan. Huawei heeft er bewust voor gekozen slechts één extra partner toe te voegen om de exclusiviteit en kwaliteit van het programma in stand te houden.

Het programma vindt twee weken lang plaats in China, en biedt 15 Nederlandse studenten de kans om extra vaardigheden en branchekennis in de ICT op te doen bij het hoofdkantoor van Huawei in Shenzhen. Daarnaast gaan zij naar Beijing Universiteit of Language and Culture, waar zij kennis maken met de Chinese taal en cultuur.

Dit jaar zullen er tien studenten afkomstig zijn van de UvA, en vijf studenten van de TU Delft. Middels een zware selectie waarbij o.a. werd gekeken naar hun cv, cijferlijst en motivatiebrief zijn zij in aanmerking gekomen voor het ‘Seeds for the Future’ programma. Zij zullen op 18 juli vertrekken naar China en komen op 1 augustus weer terug in Nederland.

 

 

 

print
comments powered by Disqus