dutch versionchinese version

chinezennederland

Gepubliceerd op October 6, 2017 door: Asian News

Tongstrelende proeverijen tijdens Singapore Food Fair bij Amazing Oriental

Wie fan is van Aziatisch eten kan zich van 13 t/m 15 oktober vermaken bij de Aziatische supermarkt, Amazing Oriental in Ypenburg. In samenwerking met International Enterprise Singapore (IES), Singapore Food Manufacturers’ Association (SFMA) en verscheidene leveranciers uit Singapore verzorgen zij diverse gratis proeverijen met tongstrelende Aziatische lekkernijen. In totaal nemen er maar liefst vijftien leveranciers deel aan dit evenement.

Tijdens dit tweejaarlijkse foodevent kunnen bezoekers kennis maken met diverse Singaporese gerechten en dranken zoals Laksa noodles, Hainanese chicken rice, gebakken mihoen met Cripsy Prawn Chili en geplukte kip met gember en sesamolie. Daarnaast worden er diverse kookdemonstraties en winacties gehouden.

Doe mee en win!
Van 13 t/m 15 oktober kunnen bezoekers van filiaal Ypenburg bij aankoop van vijf geselecteerde Singaporese producten, kans maken op een vliegticket t.w.v. € 888,- met een bestemming naar keuze (één winnaar per dag).

Ook worden er ook Singaporese gerechten in het restaurant geserveerd, en worden er kookworkshops gegeven door Rosie Gohres. Met haar uitgebreide kennis en ervaring van Singapore en haar diepgewortelde cultuur, laat zij de bezoekers van filiaal Ypenburg kennis maken met de authentieke Singaporese eetcultuur.

De openingsceremonie van de Singapore Food Fair 2017 zal plaatsvinden op vrijdag 13 oktober 2017 om 11.00 uur bij Amazing Oriental in Ypenburg. De bezoekers zullen worden getrakteerd op een moderne leeuwendans. Hierbij zullen o.a. de ambassadeur van Singapore uit Brussel, de voorzitter van SFMA en de leveranciers aanwezig zijn.

Meer kookdemonstraties en proeverijen
In totaal zullen acht filialen van de Aziatische supermarkt proeverijen houden in oktober en november. Ook zullen er vanaf 4 oktober t/m 28 november speciale aanbiedingen zijn in de winkels en de webshop. Bezoekers zijn van harte welkom om heerlijk te komen genieten van de gratis proeverijen en diverse kookdemonstraties.


Dit evenement is een traktatie voor je smaakpapillen. Ontdek de veelzijdige Singaporese keuken met Chinese, Maleisische en Indiase invloeden. Van unieke broodjes met boterzachte gezouten eiercustard en paarse noedels met antioxidanten tot aan Chinese kruidensoepen en warme drankjes.
Proef en ontdek het zelf! Hieronder een aantal highlights uit het assortiment:

Gestoomde broodjes gevuld met gezouten eiercustard

Deze gestoomde broodjes geven een zoete en hartige indruk op je smaakpapillen. Heerlijk gevuld met boterzachte gezouten eiercustard. 

Chili Crab Bao

Het gerecht chili crab is één van de bekendste gerechten dat je gegeten moet hebben als je in Singapore bent geweest. Gemaakt met verse stukjes krab en op smaak gebracht met een zoete en hartige chili-en tomatensaus. De chili crab bao is een moderne versie op dit wereldberoemde gerecht.

In Azië is het gewoonlijk om één keer per week kruidensoep te serveren bij de maaltijd. Dit zorgt voor een evenwichtige balans in je lichaam.


Eu Yan Sang kruidensoepen:
Bu Qi Yi Wei Tang(補氣益胃湯): Verwarmende eigenschappen. Goed voor de milt en maag, draagt bij aan een functionerende spijsverteringsfunctie.
Jia Wei Si Jun Zi Tang (加味四君子湯): Verwarmende eigenschappen. Versterk je levenskracht (qi) en draagt bij aan een functionerende milt.
Yi Shen Zhuang Yao Tang (益腎壯腰湯): Verwarmende eigenschappen. Versterk de rug en de pezen.
Jian Pi An Shen Tang (健脾安神湯): Verwarmende eigenschappen: Kalmeer de geest en draagt bij aan een functionerende milt.
Yang Shen Tang (養生湯): Warm en koude eigenschappen. Draagt bij aan een gezond evenwicht tussen lichaam en geest.
Shen Ling Bai Shu Jian Pi Tang (參苓白朮健脾湯): Verwarmende eigenschappen. Versterk je levenskracht (qi) en verwijder vocht. Draagt bij aan een goede spijsvertering.

KOKA Purple Wheat Noodles

Het zijn de eerste en de enige instant noedels met anti- verouderingsantioxidanten. De natuurlijke kleur die zich in de noedels bevinden, zijn afkomstig van paarse granen. De noedels ondergaan een vetvrij proces door middel van stomen en bakken.

Gold Kili Hojicha Latte


Hojicha Latte is vervaardigd uit de fijnste Japanse Hojicha (geroosterde groene thee).  Dit drankje heeft een unieke notige smaak met een romig melklaagje. Geen toegevoegde aroma’s, milde smaak en licht gezoet.

De producten zijn verkrijgbaar bij Amazing Oriental. Bezoek nu de webshop!

 

 

 

 

 

print
comments powered by Disqus