dutch versionchinese version

chinezennederland

Gepubliceerd op July 6, 2015 door: Asian News

Primeur ‘Beautiful Holland’ voor Mark Rutte

Alles omvattend boek over Nederland in tien talen en layar

Premier Mark Rutte ontvangt maandag 6 juli het eerste exemplaar van Beautiful Holland. Het zeer luxe uitgevoerde boek over Nederland, dat verschijnt in tien wereldtalen, wordt op die dag gepresenteerd in het Kurhaus in Scheveningen.

Beautiful Holland is een idee van de Haagse Zoetermeerder Gerard Lakwijk. De uitgever ontdekte dat een boek over verleden, heden en toekomst van heel Nederland niet bestond. “Terwijl Nederland zoveel meer te bieden heeft dan Rembrandt, tulpen, fietsen, molens en water.”, aldus Gerard.

Gerard Lakwijk verzamelde daarom een klein team professionals om zich heen en in achttien koortsachtige maanden maken ze Beautiful Holland. Op 288 pagina’s en met prachtige foto’s wordt het verhaal over Nederland verteld van de Friese meren tot Rotterdam, van Vermeer tot Armin van Buren en André Rieu, van de Zeeuwse kust tot de Overijsselse Hanzesteden.

Het boek bevat ook een serie layars; filmpjes (zogenoemde augmented realitytechnologie) die met een smartphone zijn af te spelen.
De miljoenen toeristen en congresgangers die Nederland jaarlijks bezoeken, expats en handelsrelaties komen uit alle windstreken. Daarom verschijnt Beautiful Holland in tien talen, waaronder Japans, Chinees, Spaans en Portugees.

Presentatie
Maandag 6 juli om 15.00 uur is de feestelijke presentatie van het boek in Grand Hotel Amrâth Kurhaus Scheveningen. Oud-wethouder Citymarketing en tv-presentator Frits Huffnagel ontvangt dan een keur aan bekende gasten, onder wie directeur Jos Vranken van het Nederland Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) en Kees van Wijk algemeen directeur VVV Nederland.

Minister-president Mark Rutte zal het eerste exemplaar van Beautiful Holland in ontvangst nemen. Vanaf dat moment is het boek onder meer te koop in een groot aantal boek- en souvenirwinkels in binnen- en buitenland.
Het einde van de bijeenkomst is voorzien om 18.00 uur.

http://www.beautifulholland.nl

 

 

print
comments powered by Disqus