dutch versionchinese version

chinezennederland

Gepubliceerd op January 9, 2019 door: Asian News

Mei Wah Eindhoven bekroont tot ‘Aziatisch Restaurant van het jaar’ tijdens Gault&Millau Awards 2019

Trotse sponsor Westmill Foods feliciteert Mei Wah met de winst door ze hun premium noedels, Lucky Boat, te overhandigen

Voor het eerst in de geschiedenis van Gault&Millau is de categorie ‘Aziatisch restaurant van het jaar’ ingevoerd. De winnaar van dit buitengewone moment was Mei Wah in Eindhoven. De trotse sponsor Westmill Foods Europe heeft Mei Wah gefeliciteerd met deze fantastische prestatie, door ze hun premium noedels, Lucky Boat, te overhandigen.

“Wij als restaurant Mei Wah gebruiken alleen de beste producten. Onze vlees, vis, gevogelte en groenten krijgen wij bijna dagelijks vers binnen. De gedroogde ingrediënten zoals Chinese champignons, Conpoy, gedroogde knoflook, kopen wij zelf in uit Hong Kong. Maar gelukkig hebben we ook veel andere goede producten die wij in Nederland kunnen kopen, zoals de noedels van Lucky Boat Noodles. Dat bespaart een hoop moeite en tijd. Zelf kunnen we het niet veel beter maken”, aldus Taks Yuen, eigenaar van Mei Wah in Eindhoven.

Westmill is zeer verheugd om getuige te zijn van deze fantastische gelegenheid. De algemeen manager Michael Boyd Leussink, gelooft dat deze categorie Aziatische restaurants eindelijk de kans zal geven om erkenning te krijgen voor het feit dat ze gerechten van hoge kwaliteit bieden en ongelooflijke eetervaringen. De interesse voor Aziatisch eten blijft toenemen en neemt intrigerende en innovatieve vormen aan. Wereldberoemde Aziatische chef-koks stellen hun kunde nu open voor Europa en beroemde Europese chef-koks creëren Aziatische fusiongerechten. Deze trend zal de komende jaren blijven groeien, aangezien Aziatische landen een steeds belangrijkere plaats innemen in de wereldeconomie.

 

Lucky Boat
Lucky Boat noedels zijn geïnspireerd op de fantastische reis in 1421 van de grootste vloot aller tijden die de wereld ging verkennen om de beste producten uit de wereld naar China te brengen. Lucky Boat noedels zijn gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ze zijn stevig, elastisch en plakken niet aan elkaar vast na het koken. Deze noedels van hoge kwaliteit garanderen dat elke kok zijn gasten de best mogelijke maaltijd voor zal schotelen.

Westmill Foods Europe B.V                                                          
Westmill is één van de grootste gespecialiseerde voedselbedrijven van Europa en levert aan koks en eigenaars van Chinese, Indiase, Pakistaanse, Bengalese, Afrikaanse en Caribische restaurants en afhaalrestaurants. Hun gamma omvat producten van hoge kwaliteit, zoals rijst, kruiden, sauzen, eetbare olie, bloem en noedels, die worden gedistribueerd aan etnische groothandels, zelfbedieningszaken, grote foodservicebedrijven en supermarktketens. Met een groot logistiek distributienetwerk zijn zij in staat om aan bijna elk land van de EU te leveren. Meer informatie is te vinden via www.westmill.co.uk

 

 

print
comments powered by Disqus