dutch versionchinese version

chinezennederland

Gepubliceerd op November 17, 2015 door: Asian News

Algorithmic Trading Group wint Hong Kong Shooting Star

Tijdens de Cathay Pacific China Business Awards ceremonie afgelopen woensdag is ook de Hong Kong Shooting Star uitgereikt. De Hong Kong Shooting Star winnaar is door de Nederlandse Kamer van Koophandel in Hong Kong geselecteerd in de erkenning van het meest opvallende jonge Nederlandse bedrijf dat momenteel actief is in Hong Kong.

Consul-generaal in Hongkong Wilfred Mohr heeft de Hong Kong Shooting Star overhandigd aan Head of Trading Bob Collin van Algorithmic Trading Group (ATG). ATG is uitgekozen als winnaar om haar creativiteit, de inzet voor de maatschappij en het behaalde financiële succes. De activiteiten van ATG in Hongkong onderstrepen de positie van Hongkong als financieel centrum in Azië.

ATG is gespecialiseerd in hoge en gemiddelde frequentie geautomatiseerde handel op de belangrijkste financiële markten wereldwijd. Het hoofdkantoor in Hongkong is in deze competitieve sector zeer succesvol en heeft vestigingen in Nederland en Curaçao. ATG houdt 24 uur per dag en zeven dagen per week de markt in de gaten.

 

 

print
comments powered by Disqus