dutch versionchinese version

chinezennederland

Gepubliceerd op November 16, 2015 door: Asian News

Gispen wint Cathay Pacific China Business Award 2015

CEO Pieter Noorlander heeft afgelopen woensdag namens Gispen de Cathay Pacific China Business Award in ontvangst genomen tijdens een feestelijk diner op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort. De China Business Award is een jaarlijkse prijs voor een Nederlands bedrijf, dat succesvol zaken doet in China. De China Business Award is dit jaar voor de negentiende keer uitgereikt door Cathay Pacific en de China Business Council van het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH).

Gispen staat al bijna 100 jaar bekend om het inrichten van ruimten. Als ontwerper, producent en leverancier creëert het bedrijf uit Culemborg optimale omgevingen, die een positieve invloed hebben op mensen. Inmiddels is Gispen al ruim tien jaar actief in China. Sinds twee jaar focust Gispen zich voornamelijk op de productie van kantoormeubilair voor de lokale markt in China. Gispen heeft zeventien showrooms in China en meer dan 75 mensen getraind om Gispen te verkopen op de Chinese markt.

”Onlangs heeft Gispen een prestigieuze opdracht gewonnen voor het inrichten van het hoofdkantoor van computerfabrikant Lenovo. Op het nieuwe hoofdkantoor van Lenovo in de Chinese hoofdstad Beijing zullen uiteindelijk 10.000 mensen gaan werken. Met deze opdracht heeft Gispen zich definitief op de kaart gezet in China. Gispen scoort hoog op het gebied van Dutch design en duurzaamheid. Ook heeft zij een eigen productielocatie in Shanghai waar Gispen meer dan honderd medewerkers in dienst heeft.”, aldus juryvoorzitter en voorzitter van het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering Jochum Haakma.

 

 

print
comments powered by Disqus