dutch versionchinese version

chinezennederland

Gepubliceerd op June 25, 2015 door: Asian News

Meubelleverancier Gispen krijgt grote order in China

Kantoormeubelleverancier Gispen heeft een grote order verworven voor de inrichting van het nieuwe hoofdkantoor van Lenovo in Beijing, China. Lenovo is de grootste computerfabrikant van China en de op één na grootste van de wereld. Op het nieuwe hoofdkantoor komen in totaal 10.000 mensen te werken. De oplevering zal in fases plaatsvinden waarbij Gispen de eerste 4000 werkplekken medio september 2015 zal opleveren.
Hiermee heeft Gispen een definitieve doorbraak op de Chinese markt gerealiseerd. “De Chinese inrichtingsmarkt wordt voornamelijk gedomineerd door lokale merken en verder spelen alleen de grote, uitsluitend Noord-Amerikaanse, wereldspelers een rol van betekenis.
De keuze van Lenovo voor Gispen geeft aan dat moderne werkgevers in China het belang van een goede kantooromgeving inzien. Het gaat niet alleen om de laagste prijs maar ook om een inspirerende werkomgeving die kantoormedewerkers het beste tot hun recht laat komen”, aldus het bedrijf.

Gispen is nu 10 jaar actief in China met een eigen productielocatie in Shanghai en heeft zich tot enkele jaren geleden voornamelijk toegelegd op productie van kantoorinrichting voor de Europese markt. Sinds 2 jaar richt men zich ook op de lokale markt. Deze strategie begint nu zijn vruchten af te werpen, aldus Pieter Noorlander, Directeur Operations van Gispen Group en verantwoordelijk voor alle Chinese activiteiten.

 

 

print
comments powered by Disqus