dutch versionchinese version

chinezennederland

Gepubliceerd op May 23, 2016 door: Asian News

Netwerkevent over Chinese toeristen in Brugge

Het Confuciusinstituut Howest te Brugge  nodigt u uit voor een netwerkevenement omtrent Chinees toerisme in Brugge. Dit netwerkevenement wordt georganiseerd omdat er tot nu toe weinig aandacht naar Chinese toeristen in Brugge en hun specifieke eisen is uitgegaan.

Tijdens dit evenement gaan we onder andere dieper in op hoe andere steden in de regio (Gent, Brussel, Antwerpen, Maastricht) met Chinese toeristen omgaan.

Daarnaast worden er tips gegeven om beter met Chinese toeristen om te kunnen gaan. Tijdens het netwerkevenement worden er ook twee lezingen gegeven. Deze twee lezingen worden hieronder toegelicht.

Momenteel is het Confuciusinstituut bezig met het ontwikkelen van een toeristische kaart, specifiek gericht op Chinese toeristen. Hierover zal tijdens de bijeenkomst informatie worden verstrekt. Daarnaast komt er een hoop algemene informatie over Brugge op de kaart. Dit project wordt door stagiair Harm-Yun Zoet uitgelegd.

Karel Ooms
Karel Ooms heeft veel kennis van Chinees toerisme in Vlaanderen. Hij heeft bij toerisme Vlaanderen gewerkt en gaat daarom een lezing houden over Chinees toerisme in Vlaanderen.

Ed Sander
Ed Sander is een Nederlandse specialist op het gebied van Chinese sociale media en gaat hier een introductie over verzorgen. Hij gaat vertellen over de voordelen van het aanleggen van Chinese sociale media kanalen.

Tijdens het netwerkevenement is er ook tijd voor een hapje en drankje, verzorgd door Marco Polo Noodle Bar (Brugge).

Deelname is gratis. Als u aanwezig bent, schrijf u dan in via het online inschrijfformulier.

Datum: 26 mei 2016
Aanvangstijd: 19:00 uur
Locatie: Howest Confuciusinstituut, Sint-Jorisstraat 71, 8000, Brugge

 

 

print
comments powered by Disqus