dutch versionchinese version

chinezennederland

Gepubliceerd op January 16, 2017 door: Asian News

Regio Utrecht viert Chinees Nieuwjaar groots

Het Jaar van de Haan staat voor de deur. Hanen zijn trots, ambitieus en veerkrachtig. Mooie karakteristieken voor het nieuwe jaar. Op 30 januari zullen de Provincie Utrecht en de Chinese gemeenschap uit de regio Utrecht het nieuwe jaar van de Haan inluiden met een avond vol interessante sprekers, netwerkgelegenheid en Chinese cultuur, in het prachtige nieuwe Cinemec Theater.

Chinees Nieuwjaarsviering Regio Utrecht
Dit jaar hebben de Utrechtse sinologe Lianne Baaij en haar collega Shasha Liu uit Nieuwegein wederom het initiatief genomen om Chinees Nieuwjaar groots en centraal te vieren, in aanwezigheid van de Gedeputeerde van de Provincie Utrecht, de Burgemeester van Utrecht en de Ambassadeur van China, met ca. 650 Nederlandse en Chinese gasten, waaronder ook 220 ondernemers uit de regio, zowel Nederlandse als Chinese.

Prachtige show en VIP Receptie
Het programma start om 17.00 uur met inloop en registratie voor de 220 genodigde VIP gasten uit de Utrechts ondernemerswereld. Om 17.30 volgt een leerzame keynote speech van Boudewijn Poldermans, China expert van het eerste uur over de Chinese economie in Transitie. Aansluitend zal een panel van ondernemers de verandering in China duiden voor het ondernemerschap. Om 18.15 start de netwerkborrel met actieve matchmaking elementen. Om 19.00 uur openen de Burgemeester en de Ambassadeur het authentieke Chinese buffet.
Een kleurrijke leeuwendans kondigt daarna het begin aan van een wervelende show. De Gedeputeerde, de Burgemeester en de Ambassadeur openen de voorstelling, in de grote zaal van het theater, met 650 gasten. De Jiangsu Performing Arts Group, een hooggewaardeerd en professioneel gezelschap overgevlogen uit China, verzorgt optredens acrobatiek, zang en dans van hoog niveau. Rond 22.00 is de finale, en het einde van een prachtige voorstelling en een mooi begin van het Chinese Nieuwjaar!

CineMec
Berlijnplein 100
3541 CM Utrecht
30 januari 17.00-22.00 uur

 

 

print
comments powered by Disqus