dutch versionchinese version

chinezennederland

Gepubliceerd op July 1, 2015 door: Asian News

Cathay Pacific China Business Awards 2015 open voor inschrijving

Vanaf vandaag kunnen Nederlandse bedrijven, die zaken doen in China of Hongkong, zich inschrijven om mee te dingen naar de China Business Award 2015. De Nederlandse bedrijven kunnen zich tot eind september aanstaande online aanmelden via www.cathaypacific.nl/cba. De China Business Award is een jaarlijkse prijs voor het meest succesvolle Nederlandse bedrijf in China.

China Business Award
De China Business Award zal dit jaar op 11 november 2015 op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort voor de negentiende keer worden uitgereikt door Cathay Pacific en de China Business Council van het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH). Het winnende bedrijf van de China Business Awards onderscheidt zich van de concurrenten met haar innovatie, creativiteit, winstgevendheid en duurzaam ondernemen. Daarnaast doet zij al enige tijd met succes zaken in China. De jury van deze award bestaat uit vertegenwoordigers van zowel het bedrijfsleven als overheden. Vorig jaar nam de internationale rozenkweker Van den Berg Roses de China Business Award in ontvangst.

Hong Kong Shooting Star
Naast de uitreiking van de China Business Award, zal tijdens het event de Nederlandse Kamer van Koophandel in Hongkong bekendmaken welk Nederlands bedrijf de Hong Kong Shooting Star in ontvangst mag nemen. De Hong Kong Shooting Star is een erkenning voor het meest opvallende en actieve Nederlandse bedrijf dat opereert vanuit Hongkong. Urban Discovery, dat een bijdrage levert aan het leefbaar maken van Aziatische steden, nam vorig jaar de Hong Kong Shooting Star in ontvangst.


Cathay Pacific vliegt dagelijks non-stop vanuit Amsterdam met een Boeing 777-300ER naar Hongkong en van daaruit verder naar meer dan 191 bestemmingen in 51 landen en gebieden wereldwijd. Deze dagelijkse vluchten naar Hongkong biedt reizigers de uitgelezen kans om deze metropool te verkennen en de reis te combineren met een andere mooie bestemming.CP
Voor meer informatie over Cathay Pacific: www.cathaypacific.nl


Het Nederl
ands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) is een organisatie van internationaal ervaren professionals die grote netwerken hebben in het buitenland. Als specialisten informeren en adviseren zij Nederlandse bedrijven over handel en investeren in deze landen. Het NCH bestaat uit zes regioteams: Azië, Europa, Latijns Amerika, Midden-nchOosten, Afrika en de Verenigde Staten/Canada.
Voor meer informatie over NCH: www.handelsbevordering.nl


Voor meer informatie e-mail: marlena_van_arkel@cathaypacific.com

 

 

print
comments powered by Disqus