dutch versionchinese version

chinezennederland

Gepubliceerd op July 7, 2015 door: Asian News

“Beautiful Holland zal in elke bibliotheek van China te vinden zijn”

Gisteren heeft premier Mark Rutte in Kurhaus Scheveningen het eerste exemplaar van het boek ‘Beautiful Holland’ in ontvangst genomen.

Mark Rutte was tijdens de presentatie zeer lovend over het boek. “Er zijn al eerder boeken verschenen over Nederland, maar het mooie aan dit boek is dat het oude en het nieuwe Nederland op een heel bijzondere manier gecombineerd wordt. Het leent zich dan ook prima om Nederland mee te promoten.”

Het luxe uitgevoerde boek over Nederland verschijnt in tien wereldtalen, waaronder ook het Chinees. “China biedt zoveel mogelijkheden door de enorme bedrijvigheid, snelle ontwikkeling en opkomst van nieuwe producten. Onze handelsrelatie en politieke banden met China zijn goed en vriendschappelijk. Als het kon ging ik het liefst één keer per jaar naar China”, aldus de minister-president, die het eerste Chinese exemplaar van Beautiful Holland aan de ambassadeur van China in Nederland, dhr. Chen Xu, overhandigde.

Claudia Lakwijk is commercieel directeur van ‘Beautiful Holland’, en zus van de Haagse Zoetermeerder Gerard Lakwijk die het idee voor het boek bedacht. “We hebben o.a. al contact gehad met de Chinese minister van cultuur. We willen ervoor te zorgen dat het boek in elke bibliotheek van China te vinden zal zijn”, zegt Claudia.

 

Het boek is vanaf nu te koop in een groot aantal boek- en souvenirwinkels in binnen- en buitenland. Meer informatie is te vinden via www.beautifulholland.nl.

 

 

 

print
comments powered by Disqus

Gerelateerde berichten

Primeur 'Beautiful Holland' voor Mark Rutte

Alles omvattend boek over Nederland in tAlles omvattend boek over Nederland in t

Lees meer »