dutch versionchinese version

chinezennederland

Gepubliceerd op April 16, 2015 door: Asian News

Amazing Toko opent haar deuren in Hoofddorp

Eind maart werd in hartje Hoofddorp de eerste vestiging van Amazing Toko geopend. Het is een moderne toko waar het 3 G’s-concept ‘Gemak, Gezond & Genieten’ symbool staat voor een vernieuwde Amazing Toko die trendsetter is in de Aziatische voedselsector. De toko werd feestelijk geopend met een leeuwendans en in de winkel vonden er diverse kookdemonstraties plaats. Ook konden winkelende klanten hun naam laten kalligraferen in het Chinees.

Consumenten kunnen in de Amazing Toko terecht voor bijzondere snacks en de lekkerste maaltijden die in een handomdraai worden bereid of kant-en-klare maaltijden die ter plekke worden samengesteld. Ook worden er producten variërend van hete chili’s en weekend delights tot een groot aantal échte instant noedels verkocht.

Amazing Toko maakt deel uit van Amazing Oriental, de grootste Aziatische supermarktketen van Nederland die in 1986 werd opgericht en ruim twintig vestigingen door het hele land heeft. Zowel de beginnende als gevorderde kok kan er alle denkbare Aziatische boodschappen doen die nodig zijn om zelf oosterse gerechten te bereiden. Het aanbod van levensmiddelen is in de loop der jaren uitgegroeid van 600 naar meer dan 8.000 authentieke A-merken uit Azië; van 150 soorten instant noedels en verrassende theesmaken tot een waaier aan kruiden en sauzen.

Amazing Toko
Burgemeester van Stamplein 48-50
2131 BH Hoofddorp (onder Dirk van den Broek)
http://www.amazingtoko.nl/

print
comments powered by Disqus