dutch versionchinese version

algemeen

Gepubliceerd op May 28, 2018 door: Asian News

Over Asian News

Asian News is opgericht in 1992, en mag zich de grootste Chinese krant in Nederland noemen. In samenwerking met andere nieuwsorganisaties, zoals Xinhua News Agency, China News Service en de Xinmin Evening News bieden wij binnen- en buitenlands nieuws dat verwant is aan China en Nederland met een constante stroom aan informatie over o.a. actueel nieuws, financiën, juridische kennis, horeca, evenementen, Chinese verenigingen, scholen en andere officiële instanties. De krant is als volgt ingedeeld:

Inhoud
Talen
Chinees en Nederlands

Verschijning
Driewekelijks

Oplage
50.000 exemplaren

Onze doelgroep
Alle geïnteresseerden die op de hoogte willen blijven van actueel nieuws en informatie dat nauw verbonden is aan de Chinese samenleving in Nederland. Dit kunnen zowel particulieren, als (internationale) bedrijven zijn die betrekkingen hebben met het Chinese bedrijfsleven of deze in de toekomst op willen zetten.

Onze verspreiding
Verspreiding in partijen
Asian News wordt gratis verspreid in Nederland via diverse Chinese bedrijven en instellingen, zoals restaurants, toko’s (bijv. Aziatische supermarkt Amazing Oriëntal), reisbureaus, bakkerijen, kapsalons, visacentra, verenigingen en de Chinese ambassade. Deze zijn onder andere te vinden in verschillende China Towns.

Individuele verzending
Naast Chinese ondernemers wordt Asian News ook gratis verzonden naar alle bedrijven die zich laten gelden op de Aziatische markt, zoals bedrijven met een Chinees management, bedrijven die interesse hebben in de Chinese cultuur of bedrijven die zakendoen met China en/of Chinezen.

Verder wordt onze krant ook verzonden naar particulieren die zich hebben geabonneerd op Asian News.

 

 

 

 

print

Gerelateerde berichten

Contact

Tel  : +31(0) 10 413 4590 Fax : +31(Tel  : +31(0) 10 413 4590 Fax : +31(

Lees meer »